Back to the top

The Band

Floor

Floor

Vocals

Een prachtige verschijning met een waanzinnig stemgeluid. Zij is de spetterende frontvrouw van Boomerang die haar vrolijke stempel drukt op band en publiek!

Skip - Boomerang 31 juli_911

Skip

Vocals

Deze getalenteerde zanger, met een waanzinnig stemgeluid, is een artiest in hart en nieren. Toen Skip opgroeide had hij een doel: muziek! Nu is hij de fantastische stem, entertainer en danser, oftewel dé karaktervolle frontman, van Boomerang!

SP_Boni2017_118

Sven

Guitar

Sven is een geweldige, energieke en stoere gitarist en bestormt als ultieme performer het podium met Boomerang!

SP_Boni2017_99

Joshua

Bass

Show, entertainment en een onuitputbare hoeveelheid energie! Zijn te gekke spel, gecombineerd met een onwijze dosis energie, maakt ieder evenement een compleet feest.

Luuk---Boomerang-31--juli_995

Luuk

Keys

Luuk is producer, pianist en een begenadigd toetsenist. Met zijn jarenlange ervaring vult hij Boomerang op uitzonderlijke wijze aan. Hij is een master in het live spelen van alle sounds en zijn performance knalt van het podium af!

Vreugdenhil_2019_NicoAlsemgeest_0351

Terry

Drums

Een beest achter zijn drumstel! Vol overgave en met booming energy is Terry de krachtige ritmische drijfveer bij Boomerang.

THE HORNS

SP_Boni2017_32

Wouter

Trumpet

Energie, muzikaliteit, performance en de lekkerste blazerssounds: Wouter is de waanzinnige trompettist van Boomerang en maakt ieder feest compleet!

SP_Boni2017_45

Gijs

Sax

Saxy sounds, een performance vol energie en passie is wat Gijs het beste omschrijft. Zijn muzikale stempel drukt hij op iedere show en hij stopt niet voor het feest volledig losgaat!

© 2023 Boomerang Music - All rights reserved